Bränd körsbärspaj

Måndag 20 februari 2012

Blev sugen på körsbärspaj och köpte frysta bär på vägen hem från jobbet. Sedan knåpade jag ihop min paj, men samma sak som alltid när man har frysta bär så vätskar det mycket mer än när man har färska.

Pajen var så lös så jag tänkte att jag skulle köra den i lite högre värme en stund, för att "torka" upp lite liksom.

Det var ingen bra idé!

Pajen blev bränd i kanterna och fortfarande lika lös i mitten! Tråkigt!!!



Men, den var god ändå (skar bort det brända) - dock lite för söt kanske för det är mycket socker i smeten och bären är jättesöta. Men vad tusan, den kommer jag att mumsa i mig inom några dagar - jag älskar körsbär!!!

© 2012 litenelis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0