Hur tänkte jag här?
Tisdag 28 februari 2012
Frukost och jag tänkte skoja till det lite för att pigga upp mig själv...
Såååå
Jag tog vanliga tunnbröd och lade in dem i ugnen en stund, blev så där - mest hårda och smakade väl inte så gott som jag föreställt mig. Men, men, det är bara att se glad ut och tugga på. Lite smör (äkta vara då bordsmargarinet är slut) och så tunnt skivad skinka = den bästa!
© 2012 litenelis
Frukost och jag tänkte skoja till det lite för att pigga upp mig själv...
Såååå
Jag tog vanliga tunnbröd och lade in dem i ugnen en stund, blev så där - mest hårda och smakade väl inte så gott som jag föreställt mig. Men, men, det är bara att se glad ut och tugga på. Lite smör (äkta vara då bordsmargarinet är slut) och så tunnt skivad skinka = den bästa!
© 2012 litenelis
Kommentarer
Trackback