Maten är klar!
Onsdag 1 februari 2012
Idag blev det sjömansbiff - men inte tillagat som man "ska". Jag gjorde en egen rätt och stekte biffarna och lät de sedan småputtra ett tag i matlagningsgrädde + lite vatten samt salt, lite lökpulver och svartpeppar.

Till det eller som förrätt gjorde jag en vitkål/apelsinsallad. Friskt och gott!

Jag måste skärpa till mig lite med käket och sluta äta skräpmat och halvfabrikat osv. I två dagar i sträck har jag käkat fryst kinamat, men det är jättegott och precis som nylagat. Men, idag har jag gjort ALLT från grunden och det blev jättegott - jag är väldigt nöjd OCH mätt!
Vitaminer, proteiner m.m har jag lyckats få i mig och jag känner mig lite piggare nu. Får försöka orka fortsätta att laga bra mat, som förhoppningsvis också är lite nyttig i alla fall...
© 2012 litenelis
Idag blev det sjömansbiff - men inte tillagat som man "ska". Jag gjorde en egen rätt och stekte biffarna och lät de sedan småputtra ett tag i matlagningsgrädde + lite vatten samt salt, lite lökpulver och svartpeppar.

Till det eller som förrätt gjorde jag en vitkål/apelsinsallad. Friskt och gott!

Jag måste skärpa till mig lite med käket och sluta äta skräpmat och halvfabrikat osv. I två dagar i sträck har jag käkat fryst kinamat, men det är jättegott och precis som nylagat. Men, idag har jag gjort ALLT från grunden och det blev jättegott - jag är väldigt nöjd OCH mätt!
Vitaminer, proteiner m.m har jag lyckats få i mig och jag känner mig lite piggare nu. Får försöka orka fortsätta att laga bra mat, som förhoppningsvis också är lite nyttig i alla fall...
© 2012 litenelis
Kommentarer
Trackback