God middag i veckan
Söndag 22 januari 2012
I veckan som gick gjorde jag köttfärsfyllda tomater - så himla gott!
Jag stekte köttfärsen och hade lite tomathack, lökpulver, ingefära, salt, svartpeppar och lite, lite ketchup + lite vatten som fick puttra ihop en stund.
Tomaterna hade jag gröpt ur (hacket lade jag i köttfärsen) och satte dem i en långpanna som jag haft lite smör i + en aning vatten för ånga och för att tomaterna inte skulle brännas i ugnen. Jag fyllde sedan tomtaterna med köttfärsen och hade på lite fetaost. In i ugnen ca 20 minuter och sedan var det klart att äta.
Skinnet på tomaterna pillar man bort, för det är inte gott att äta.



Åh, det var jättemumsigt!!
© 2012 litenelis
I veckan som gick gjorde jag köttfärsfyllda tomater - så himla gott!
Jag stekte köttfärsen och hade lite tomathack, lökpulver, ingefära, salt, svartpeppar och lite, lite ketchup + lite vatten som fick puttra ihop en stund.
Tomaterna hade jag gröpt ur (hacket lade jag i köttfärsen) och satte dem i en långpanna som jag haft lite smör i + en aning vatten för ånga och för att tomaterna inte skulle brännas i ugnen. Jag fyllde sedan tomtaterna med köttfärsen och hade på lite fetaost. In i ugnen ca 20 minuter och sedan var det klart att äta.
Skinnet på tomaterna pillar man bort, för det är inte gott att äta.



Åh, det var jättemumsigt!!
© 2012 litenelis
Kommentarer
Trackback